Χρονολογική παράθεση δράσεων του Συλλόγου

Δυό βραδιές σε Drive-in, Οκτώβριος 2020

Σε πείσμα των καιρών, ο Σύλλογός μας διοργάνωσε μια διπλή  εκδήλωση, τηρώντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για τον κορωνοϊό, σε ένα απόλυτα covidfree προορισμό, το City Drive-in στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών(ΟΑΚΑ).

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 παρακολουθήσαμε με τα μικρότερα παιδιά την ταινία "Ψηλά στον ουρανό" (Up) και την επόμενη Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020, με τα μεγαλύτερα παιδιά το κλασικό "Επιστροφή στο μέλλον" (Back to the future) ενώ απολαύσαμε πεντανόστιμα uρban comfort πιάτα και γλυκά.

Τηρήσαμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 και μέσα στα αυτοκίνητά μας συνυπήρξαμε με ένα πρωτόγνωρο τρόπο, απολαμβάνοντας τον Αττικό ουρανό με ζεστό ποπ κορν, νάτσος, αναψυκτικά και με φόντο το επιβλητικό στέγαστρο του Καλατράβα.

Αίγλη 23 Φεβρουαρίου 2020:

Αναμνήσεις από το καλύτερο αποκριάτικο party της της πόλης...

19 Φεβρουαρίου 2020:

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στο Motor Activities Training Program των Special Olympics Hellas

Από τη συμμετοχή μας στη 2η Διαβούλευση σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Αμαρουσίου!

Αγαπητοί γονείς,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας οργανώνει και φέτος μια ξεχωριστή αποκριάτικη γιορτή για όλους εμάς, τα παιδιά και τους φίλους μας, που θα μείνει αξέχαστη!

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12.00-17.00, σας περιμένουμε όλους, σε έναν πολύ όμορφο χώρο, στην ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ (https://www.aeglizappiou.gr/), για να διασκεδάσουμε μαζί με τα παιδιά μας, στο καλύτερο αποκριάτικο πάρτυ της χρονιάς.

Την διασκέδασή μας έχει αναλάβει και πάλι η ομάδα "ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ" (https://www.oneirodromio.gr/) για να παρασύρει παιδιά και μεγάλους σε τρελό αποκριάτικο ξεφάντωμα με DJ, ανιματέρ, ευρηματικές ομαδικές δραστηριότητες, μουσική και πολύ χορό!!!

Θα απολαύσουμε ένα πλούσιο buffet με νόστιμα πιάτα (δείτε το συνημμένο μενού για ενήλικες και παιδιά), καλό κρασί και αναψυκτικά, χορό και πολύ κέφι!

Πολύ σημαντική είναι η εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση στην Αίγλη με μετρό, θα υπάρχει ωστόσο διαθέσιμη υπηρεσία parking για όσους χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό τους.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 31 Ευρώ για τους ενήλικες και 19 Ευρώ για τα παιδιά.

Οργανώστε λοιπόν την παρέα σας, με τα παιδιά σας και τους φίλους σας και δηλώστε συμμετοχή έως και τις 12 Φεβρουαρίου, 2020, στο email του Συλλόγου (sylgondimd1@gmail.com).

Φιλικά,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

15 Δεκεμβρίου 2019:

110 γονείς και παιδιά του σχολείου μας παρακολούθησαν την εκπληκτική παράσταση "Οδύσσεια" στο Θέατρο Ολύμπια με ωραίες ερμηνείες, εξαιρετικά σκηνικά και υποβλητική μουσική!

11/12/2019: Χτίζοντας Γέφυρες...

Στο Σχολείο μας, στο πλαίσιο της Παγκόσμια ημέρας Αναπηρίας.   Μαθητές και μαθήτριες από όλες τις Βαθμίδες υποδέχθηκαν τους φίλους τους από το Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση,
"Η Θεοτόκος", την ΕΛΕΠΑΠ, το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής "Μαργαρίτα", το Κέντρο Ειδικών Ατόμων "Η Χαρά" και το Eιδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πεύκης - Λυκόβρυσης και γέμισαν το Κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού μας Κέντρου Δαΐς.

07/12/2019: Οργανωμένη ξενάγηση για το Σύλλογο μας, στο  νέο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Γουλανδρή

Ένα εξαιρετικό απόγευμα ζήσαμε σήμερα στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή μέσα από την οργανωμένη ξενάγηση που οργάνωσε ο Σύλλογός μας ! 60 γονείς του σχολείου μας αλλά και παιδιά απόλαυσαν τα μοναδικά εκθέματα του Μουσείου και περιηγήθηκαν στις ξεχωριστές αίθουσές του !

BAZAAR 2019: Σας ευχαριστούμε όλους!

Αγαπητοί γονείς,

Άλλο ένα χριστουγεννιάτικο bazaar του Σχολείου μας έφτασε στο τέλος του με απόλυτη επιτυχία. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εντυπωσιακή σας παρουσία στο stand του Συλλόγου, τα καλά σας λόγια και την στήριξη που λάβαμε στις δράσεις μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσους συμμετείχαν στο "Unicycling Project" είτε με την προσφορά στολών είτε με τις δωρεές τους. Με την βοήθειά σας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα ικανοποιητικό ποσό, το οποίο ο Σύλλογός μας θα δωρίσει στον ανθρωπιστικό φορέα "Coeurs pour Tous Hellas - Καρδιές για όλους" που υποστηρίζει τα παιδιά με συγγενή καρδιοπάθεια.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας για την μεγάλη συμμετοχή σας στις πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου μας και να σας ενημερώσουμε ότι έχουν ήδη καλυφθεί οι θέσεις για την ξενάγηση γονέων στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στις 7 Δεκεμβρίου 2019. Για όσους επιθυμούν υπάρχει ακόμα δυνατότητα συμμετοχής στις κατωτέρω παραστάσεις:

• Θεατρική Παράσταση «Οδύσσεια» στο Θέατρο «ΟΛΥΜΠΙΑ» στις 15 Δεκεμβρίου 2019 - Δήλωση συμμετοχής μέχρι την 3/12/2019
  • Μιούζικαλ «Το Φάντασμα της Όπερας» στο CHRISTMAS THEATER στις 2 Φεβρουαρίου 2020 - Δήλωση συμμετοχής μέχρι την 3/12/2019

Σας περιμένουμε και στις επόμενες δράσεις μας!

Φιλικά,

Αξέχαστες Στιγμές από την πολύ όμορφη βραδιά μας, στην Θεατρική Παράσταση "Μικρές Ιστορίες για Αγρίους" στις 9 Νοεμβρίου 2019:

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ 11o GREECE ΤRACE FOR THE CURE ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 29/09/2019:

Ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη βραδιά για τους γονείς του Συλλόγου Γονέων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα! Όλα κύλησαν υπέροχα στον φιλόξενο και όμορφο χώρο του bar - restaurant  "Cascara", στα Μελίσσια!

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή!

Η ενημέρωση παρατίθεται με χρονολογική σειρά με πρώτη την πλέον πρόσφατη δράση